The Wedding Podcast, hoe werkt het?

Het Podgastenboek: een podcast op je bruiloft 

Tijdens de bruiloft schuiven vrienden, familie en kennissen aan achter de microfoon tijdens de bruiloft. Op deze manier krijgt iedereen de kans om anekdotes, verhalen en wensen uit te spreken over het bruidspaar en de dag van de bruiloft te bespreken. 

Een eeuwige herinnering

Gedurende de bruiloft vinden we een geschikt moment waar elke gast langs kan komen op een mooie plek van de trouwlocatie. Na afloop van de bruiloft bewerk ik eerst een korte teaser van 5 minuten met daarin de leukste uitspraken van alle gasten. Daarna edit ik het opgenomen materiaal tot ene vlotte podcast van +- 1,5 uur met aanvullende muziek. Op deze manier leggen we de bruiloft voor eeuwig vast!

Hoe gaan we dit doen?

1. Bij interesse, ontmoeten we elkaar (online) voor een kennismaking.

2. We bespreken de geschikte tijd en de plek waar het apparatuur wordt opgesteld tijdens de bruiloft.

3. Elke gast, van jong tot oud, krijgt de kans om zijn/haar anekdotes en wensen voor het stel uit te spreken tijdens de bruiloft. 

4. Ik produceer binnen een week een teaser van 5 minuten met daarin de leukste anekdotes en uitspraken van alle gasten. 

5. Al het opgeslagen materiaal wordt ge-edit tot een vlotte, dynamische podcast van +- 1,5 uur.

5. Bij goedkeuring wordt de podcast op een originele wijze aan het stel overhandigd, waar jullie de kans krijgen om het verspreiden naar iedereen die geïnteresseerd is!

De uitnodiging, voorbeschouwen of Video toevoegen? 

Voorbeschouwen is ook mogelijk met ‘The Wedding Podcast’. De gasten een diepere inzage geven in jullie relatie en de prachtige momenten die jullie samen hebben beleefd? Of belangrijke personen al aan het woord laten voordat de bruiloft plaatsvindt? Een voorbeschouwing biedt een uitstekende kans om op te warmen voor de grote dag!  

Videoboodschappen tijdens de bruiloft inspreken? Dat kan ook. Naast de podcastbooth staat een videocamera waar iedereen zijn korte boodschap of wens inspreekt. 

Bij het afnemen van een dienst bij ‘The Wedding Podcast’ zit een gratis op maat gemaakte audio-uitnodiging, die je naar iedere genodigde kan sturen, inbegrepen. 

Luister nu ook de uitleg op Spotify:

Scroll naar boven