Over mij

Het avontuur van Driessound begon in 2017, waar Ruben voor het eerst een cursus deed als voice-over! Nu maakt hij radio, reportages, podcasts tijdens trouwerijen, evenementen, podcast in een professionele studio en voice-overs. 

Ruben Driessen

Mijn naam is Ruben Driessen en ik ben opgegroeid in Malden, een dorp vlak onder Nijmegen. Na een studie Bedrijfskunde in Groningen begon mijn werkende leven in Barcelona, waar ik twee jaar met heel veel plezier bij HP heb gewerkt en genoten heb van het Spaanse leven. 

In 2017 keerde ik voor HP terug in Nederland. Nadat ik van veel mensen hoorde dat ik een goede stem heb aan de salestelefoon, startte ik met de cursus ‘voice-over inspreken’ bij stemacteren.nl. Vanaf dat moment begon het hart te kloppen met alles wat met content te maken heeft. Voice-overs inspreken, podcasts maken, betrokken zijn bij bedrijfsvideo’s, ondersteunen bij webinars en uiteindelijk ook radio maken. Maar bovenal: verhalen maken! 

Ik wilde ook voor mijzelf beginnen en na een mislukte baanswitch kreeg ik daar de ruimte voor. Door een nieuw concept (www.theweddingpodcast.nl) te beginnen gingen er deuren open en kreeg mijn ondernemersleven een kickstart. Daarnaast kwam ik in contact met The Podcast Garden, waar ik met veel plezier videopodcast produceer en soms ook als host mag aanschuiven! 

In gesprek over de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens achter en ik neem spoedig contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven