Over mij

Het avontuur van Driessound begon in 2017, waar ik voor het eerst een cursus deed als voice-over. Nu maak ik radio, video’s, schrijf ik artikelen en maak ik  podcasts tijdens trouwerijen, evenementen en in een professionele studio. 

Ruben Driessen

Mijn naam is Ruben Driessen en ik ben opgegroeid in Malden, een dorp vlak onder Nijmegen. Na een studie Bedrijfskunde in Groningen begon mijn werkende leven in Barcelona, waar ik twee jaar met heel veel plezier bij HP heb gewerkt en genoten heb van het Spaanse leven. 

In 2017 keerde ik voor HP terug in Nederland. Nadat ik van veel mensen hoorde dat ik een goede stem heb aan de salestelefoon, startte ik met de cursus ‘voice-over inspreken’ bij stemacteren.nl. Vanaf dat moment begon het hart te kloppen met alles wat met content te maken heeft. Voice-overs inspreken, podcasts maken, betrokken zijn bij bedrijfsvideo’s, ondersteunen bij webinars en uiteindelijk ook radio maken. Maar bovenal: verhalen maken! 

Ik wilde ook voor mijzelf beginnen en na een mislukte baanswitch kreeg ik daar de ruimte voor. Door een nieuw concept (www.theweddingpodcast.nl) te beginnen gingen er deuren open en kreeg mijn ondernemersleven een kickstart. Daarnaast ben ik geregeld technisch verantwoordelijk en host van podcasts in The Podcast Garden. 

Als freelancer ben ik betrokken bij Omroep Lekstroom, de nieuwe omroep in Lopik, Nieuwegein, Ijsselstein en Houten en als videomaker bij U in de Wijk, waar ik mij focus op de wijk Overvecht. 

In gesprek over de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens achter en ik neem spoedig contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven