Podcast deel 3:  Wijkexpeditie Eiland van Schalkwijk

Op 6 en 7 juli staat de WijkExpeditie Schalkwijk op het programma. Als voorbeschouwing zijn er podcasts geproduceerd. De podcast WijkExpeditie Schalkwijk is een vierdelige serie over de theatervoorstellingen op verschillende locaties die tijdens de Wijkexpeditie te zien zijn. 

In de derde podcast spreken we met Mayon van der Klei, zij is theatermaker van één van de voorstellingen van de WijkExpeditie Schalkwijk. Zij is daarnaast ook artistiek leider van de Jeugdtheaterschool Aan de Slinger. Ook daarover gaan we met haar in gesprek.

Achter de schermen
In de rubriek ‘achter de schermen’ praten we met Jasper Vink, die voor de WijkExpeditie samen met zijn collega’s de techniek verzorgd. We gaan van hem horen wat er allemaal bij komt kijken.

Werk Aan de Waalse Wetering
Daarna hebben we een gesprek met Gerard Hurkmans over Werk Aan de Waalse Wetering, de locatie waar de voorstelling van Mayon gaat plaatsvinden. Een bijzondere historische plek, die mogelijk nog niet zo bekend is in Houten. Des temeer reden om er meer over te horen van iemand die er alles van weet.

Luister hier naar de gehele aflevering: 

Scroll naar boven