Podcast deel 2: Wijkexpeditie Eiland van Schalkwijk

Op 6 en 7 juli staat de WijkExpeditie Schalkwijk op het programma. Als voorbeschouwing zijn er podcasts geproduceerd. De podcast WijkExpeditie Schalkwijk is een vierdelige serie over de theatervoorstellingen op verschillende locaties die tijdens de Wijkexpeditie te zien zijn. 

In deze tweede podcast praten Arthur Vierboom en Anneke Dubbink met Else Koolmees en Blue, Else is artistiek leider van de WijkExpeditie en maakt met een groep jonge dansers een voorstelling op Fort Honswijk. Blue is één van die dansers en zij vertelt over haar passie voor dans en theater.

Achter de schermen
In de rubriek ‘Achter de schermen’ komt Wim Vleeskens aan het woord. Wim is één van de drie fotografen die de voorbereidingen en de voorstellingen op 6 en 7 juli in beeld brengt. Wim vertelt over de liefde voor fotograferen en waarom hij graag fotograaf bij de WijkExpeditie Schalkwijk is.

Geschiedenis van Fort Honswijk
Daarna gaan Arthur en Anneke met Johan van der Gun in gesprek over Fort Honswijk, de locatie waar de dansvoorstelling gaat plaatsvinden. Het Fort spreekt veel mensen tot de verbeelding en Johan neemt de luisteraars mee in de rijke geschiedenis van Fort Honswijk.

Luister hier de hele aflevering:

Scroll naar boven