De Nijmeegse Vierdaagse

Jan en Charlotte lopen samen de Vierdaagse. Dat doen ze ook nog eens voor een goed doel: Odensehuis Animi Vivere Wijchen & Beuningen.

Dit jaar lopen Jan & Charlotte samen

Jan en Charlotte hebben een relatie sinds 2019. In het mooie Nijmegen bloeide de liefde op, die zij nu in Weurt tot volle wasdom brengen. Samen genieten en samen sporten, dat doen ze graag. Na vele fietsritten door heel Europa, gaan ze nu samen lopen door en rondom hun eigen stad: Nijmegen. 

Het goede doel

Jan en Charlotte gaan in juli vier dagen op rij 50 kilometer wandelen om geld op te halen voor het Odensehuis Animi Vivere Wijchen & Beuningen. Dit is een fantastische organisatie die mensen met dementie op jonge leeftijd een plek biedt waar zij lotgenoten kunnen treffen en terecht kunnen met hun vragen.

Vader

De vader van Charlotte, die jong alzheimer heeft gekregen, gaat vijf keer per week naar het Odensehuis. "Het is geweldig om te zien dat hij weer een zinvolle invulling aan zijn dag kan geven en voldaan en trots thuiskomt", volgens Charlotte.

Doneren

Met het ingezamelde geld willen we extra activiteiten en ondersteuning financieren voor hem en alle andere deelnemers van het Odensehuis. Als je ons wil helpen kan je een bijdrage leveren door op de button in dit vak te klikken.

Doneren kan via deze link (klikken dus!)  

Luister nu naar de podcast van vorig jaar!

Jan liep vorig jaar voor de eerste keer de Vierdaagse. Onder toeziend oog van zijn vriendin, vrienden en familie wist hij met een groep vrienden Via Gladiola te bereiken. Wat een mijlpaal als Nijmegenaar!

Luister nu per dag!

Afbeelding van WhatsApp op 2024-02-29 om 18.59.37_4a5213df

In gesprek over de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens achter en ik neem spoedig contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven